Thursday, August 13, 2009

demam lagik!!

ello,
aloha sume...sihat x?aku xsihat..aduhh..batuk ngan selsema plak...ok, yg last week itew mmg demam panas punye...tp mc sehari jer..trus pergi keja esok nyer..then jumaat aku n Mr S bergerak menuju ke Pangkor plak..ouh, sudah bgtau kan..aku ade Konvoi Merdeka bersama ProCC...besh jugak..waktu tuh demam n sengal2 badan sudah kurang...jadi aku lupe diri..ubat sume aku lupekan..ha ha ha..
blk dr Pangkor aku demam blk...amek kau...Hari Selasa pg bfast ngan bos, time tuh dah batuk2...die ckp klu x elok suh balik n rest je kat umah...aku ok jer...tp xblk pun...Smlm mmg rs xlarat sgt...so, g jumpe doktor n dpt MC 2hari..yehaa!!!naseb dpt mc..leceh woo klu selsema kuar umah...kena kuarantin je duk umah...lgpun kat building opis tuh dh ade kes H1N1...jd lg kuat larr kan tuk amek MC tuh...he he he...nih pun ngah bersin2 xhenti2..hadoi....
ok, dh penat nih duk...mau baring2 pulak..nti smbg blk..mau update pic terbaru anak2 kucen baru aku n pic2 di Pangkor...

2 comments:

AmyMizzunderstood said...

oi2..gi check la!

faRhaNa said...

he he he...ala, aku demam biasa jer..dun wory be happy!!

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails