Tuesday, October 28, 2008

sabtu yg membosankan....

boring2...sabtu yg boring...bgn tido mkn...ha ha ha....konon2 pg tuh bgn awal, nak buat bfast tuk hubby tercayang larr konon....last2 die buat keja kat umah jerr...ampett..tp buat gaks larr bfast...sabtu ri tuh, bfast ktorg adalah...jeng3x...mee sanggul goreng....nak tau cam ner mee sanggul tuh....korg goreng dulu, then baru sanggul kat pala korg...muahahahahahahaa...*agak sengal*....aku pun xtau nak terang cam ner...nti len kali aku buat aku amik pic larr...he he he... so, bile dah siap jer mee sanggul goreng tuh, aku pggl lar hubby tercinta suh bfast dulu...pas bfast, aku blur xtau nak wat perr...nak bsh bj, air kotor laks...isk isk isk....tension tul...last2, aku layan katun ngan cite tamil sempena Deepavali nih...ha ha ha....hubby aku ckp larr, tukau lar channel yang oi...tp aku wat bodo jerr... dlm tghri tuh, aku blur yg amat sgt, last2 aku tdo...ha ha ha...hubby aku g ofis jap...anto keja....then aku sedar2 dah kul 6....aku bgn cuci muke...then hubby aku bwk cakoi ngan pisang goreng...*wink*tersenyum aku dgn lebar nyer....ha ha ha...mkn punye mkn, dh kul 7, layan sin chan laks ngan doraemon....LAYAN.....pastu tekak nih cam gatal jerr nak mkn lagikk.... yang, nak mkn ciken wing larr....ha ha ha....hubbyku pun menjawab"ok, pas solat kang br g beli"..he he he..aku pun tersenyum lebar....selepas die solat, die pun g larr beli ciken wing....kui kui kui...aku tggu kat umah jerr... pas mkn ciken wing, layan laks cerekarama....tajuk die 'Relung Kasih' kot....xsure laks... n tuk pengetahuan korg, ktorg masuk tido mlm tuh kul 12 lebih....tp xleh tdo....tetiba lak hubbyku ckp "slalu kt xde atas katil nih klu mlm minggu.."uwaa....sedih giles statement die....nih menandakan amin dah xde disisi ktorg selama seminggu...ha ha ha....amin, nak karok.......... ape pun, at last ktorg boleh tido gaks...ntah kul bape larr agak nyer....*nite*

2 comments:

amelia_wanzul said...

hahaha.yup! sungguh betul statement indra 2...biase mlm mgu time2 kol 12...mn nk de ats katil...atas kerusi lyn karok..x pn tah kt mn2 lepak2 smbl ketawe dekah2 cam nk pecah tekak...giloss...xde amin..aktiviti pn xde ke? hahaha...ujung mgu ni g karok tribute tuk amin la...pstu post kt blog,suh amin tgk...nangis ke x die...hahahah...

f A r H a N a said...

ha ha ha....tul..dah lar panas xleh nak tdo...teringat kat amin lagik...ha ha ha...aku igt next week kot br kt lepak2...mggu nih maybe ktorg nak g melaka...ade job kat sane...ape2 nti kt update blk larr...

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails