Friday, December 30, 2011

Selamat Tahun Baru 2012

Alhamdulillah...dh smpi ke hujung tahun 2011 ini..mungkin ini adalah entri terakhir utk thn ini.cepat betul masa berlalu..ape pun, sgt bersyukur dgn ape yg Allah telah berikan bt kami sekeluarga..kenangan suka duka..walaupun xterluah dlm blog ini, tp maseh segar dlm ingatan.:D

InsyaAllah, tahun hadapan berazam nk rajin2 update blog*ni azam tiap2 tahun ni* lagi2 nk update psl our future lil baby..sgt xsabar nk tunggu kelahiran baby dlm kandungan ini..sume ibu ngandung pun pkir cm tu..ape kan lg sy br dpt merasai nikmat menjadi ibu mengandung setelah hampir 4thn berkahwin..cabaran?byk sgt..pd isteri2 yg maseh mengharapkan miracle ini, InsyaAllah, suatu hari nti akan menjd kenyataan..serahkan pd Allah SWT. Apa yg penting kt berusaha, doa serta tawakal pada Nya..hanya Dia yg mendengar keluhan dan rintihan kita..

Azam?alhamdulillah, hampir sume tercapai..yg pasti sy dan hubby bertambah bahagia, bkn hanya dgn bakal kehadiran lil baby ni..tp gembira dgn kehidupan sekarang..jauh dr unsur2 yg bleh membuatkn kami ber2 alpa dgn duniawi..syukur2. Allah xakan mengubah naseb sesuatu kaum, klu kaum itu sendiri tidak cuba untuk mengubahnya..am i right?

harapan saya semoga tahun baru 2012 akan lebih memberikan sinar keceriaan, kebahagiaan pd kami serta kalian semua..terima kasih juga kerna sudi membaca blog sy yg xseberapa ini..

Selamat Tahun Baru 2012..

tuan blog~26weeks

10 comments:

aTy _faRed~ said...

selamat tahun baru 2012 jugak..:)

Mrs.Farhana said...

awak jugak aty...take care..^_^

modusoperandi11dis09 said...

alhamdulillh, dh lame x dgr cerita.
semoga sihat ibu dan baby =)

eKa said...

halor2...sangat cuel perut itu...tiup sket aura ibu ngantung ke sini

eKa said...

correction....
cuel = cumel
ngantung = ngandung
eh cikgu ni

Leenz Yusoff said...

selamat tahun baru budak comel! ;)

Mrs.Farhana said...

Ilot : lama erk xdgr cite?hihihi..mudah2an..Amin..thanks sis..:)

Mrs.Farhana said...

eka : haha..comel erk?thanks dear..fuhh!!fuhh!!..insyaAllah ade rezeki nti..Amin..:D

Mrs.Farhana said...

kalong leenz : selamat tahun baru jugak!!!

CikNaa said...

wow.. comei tummy dia.. ciknaa tak beso pn tau.. anak ni malu nak menonjol.. baju kurung pakai still cm org tak peknen pn.. ayoyo.. :P

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails