Monday, October 25, 2010

♥ ♥ It's a Girl ♥ ♥

ouh, bukan anak sy yer..tp anak angkat sy..ini anak Pn Amy..alhamdulillah, selamat sudah Amy bersalin..u, samat berpantang yer..
Amanda ~ day 1
Wan Zuleamy Amanda Binti Wan Zulkifly
12/10/10 | 10.48am | Hospital Ampang | 2.8kg | 49cm
Dear Amanda, Be a Good girl sayang..nti dh besar leh join mama ana g karok!!ops!!bukan2, nti dh besar leh ikut mama ana jalan2 smbl bersiar2..hahahaha...layan..:-)

13 comments:

Puan Jiha said...

hehhe gamba ni muka wan zul habes

Amy-Wan said...

tu la...muka pun tgh bengkak lagi..bila tengok..mcm x kenal lak..sbb sekarang muka dia dh lain..hee~

faRhaNa said...

jiha : mase 1st time tgk mms dr wan, mmg muke wan abes...then ptg dtg tgk amanda, lain dah ckit..bile ayah die upload pic kt fb trus muke amy kuar..hehehehe...

amy : tuh la kan..kejap jer die berubah2..pas ni dh minum byk berubah2 lagi la tuh..:-)

iedayah said...

sweet btul tarikh lahir die kn..

Amy-Wan said...

hehehe..bby mmg muka cpt berubah kan? tu la kalau jarang tgk..mesti byk perubahan yg kita tertinggal..hehehe..ni rs mcm nk jd housewife je..ari2 leh tgk amanda..hehehehe~

faRhaNa said...

iedayah : a'ah u..patutnyer due die 10.10.10..tp kuar lmbt 2hari daa..baby nk golek2 dulu lam perut ibu die..:-))

faRhaNa said...

Amy : a'ah kan u..klu dpt jd housewife kan syiok!!!

UnGu VioLet said...

comelnyeee... tahniah2!!!... slm kenal..

NURUL said...

OHHH ANAK AMY BLOGGERS TU YE? LAMA TAK JENGUK BLOG DIA

farahfatihah said...

wahh panjang nyer nama dia hehehe comeyy baby tu

faRhaNa said...

Ungu Violet : hye..salam kenal jugak..nih bukan anak sy tau..:-)

faRhaNa said...

Nurul : a'ah u, anak Amy blogger tuh..nti jenguk2 la blog die..:-)

faRhaNa said...

farahfatihah : panjangkan..dah tuh nk bt cam no..nama ayah pun dh ade wan, automatic la anak pun ade wan..:-)

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails