Saturday, March 6, 2010

●•●•٠·˙˙♥˙♥ ➐ MARCH ♥˙♥˙˙·٠•●•●

ada ape dgn 7 March??okeh..mari bercerita, n anda bc okeh..hahaha..mungkin ade yg dh tau, tp nk bgtau jugak!!
Tanggal 7 March 2008, kul 9.30pm sy telah di Ijab Qabul dgn kekasihhati sy, Mohd Indra Shahril b Shamsudin ..Alhamdulillah..sume berjalan lancar..now, im Mrs Shahril..no more 'Cik' okeh*tp kt opis client still pggl sy 'Cik'..i loike*
so, genap la usia perkahwinan kami 2thn tanggal 7 March ini..Alhamdulillah, dgn berkat kesabaran sy n Mr S, kami maseh lagi spt dulu..chenta semakin mekar walaupun blum lg dikurniakan zuriat pengikat chenta kami..tuh sume kuasa Allah SWT..insyaAllah ade rezeki nti..Amin..nih sy tepek ckit picca2 kenangan kami...layan..
*1st Anniversary*
*Honeymoon @ Cameron*
*Wedding Day*
*before bergelar 'Puan'*
*Pre-Wedding*
Doakan kami sentiasa bahagia n kekal hingga ke akhir hayat..Amin..*dan doakan kami cepat2 timang baby pule ye*

7 comments:

AmyMizzunderstood said...

Happy Anniversary nono!!Semoga ko bakal mendapat baby2 comel..aku amin kan...jaga suami bebaik yer!take care!

cikpuding said...

beshnyaaa...tahniah ana n aril...nk p selebrate kt ner lak nnt niee..:P

faRhaNa said...

Amy : thanks dear...aku pun doakan ko cepat2 dpt baby..Amin..;-)

faRhaNa said...

cikpuding : thanks akak..celebrate mane?erm..xsure lg..bdn pun xsihat lg nih..nk kuar pun rs mls..hehehehe

@kutopsecret said...

Happy anniversary..yh Ke 2. Kali ni g mane pulak nak sambut? Nono...da rezeki nnt datang lah cahaya mata yg ditunggu2 itu.AMIN.

Puan Jiha said...

Happy 2nd anniversary... wish u both akan berbahagia hingga ke anak cucu...ke syurga...amin InsyaAllah

faRhaNa said...

@kutopsecret : thanks dahlia...Amin..g mane erk?thn nih xde merancang ke amne pun..tgk lar hujung2 bulan nti ker..byk keja skrg..

Jiha : thanks...Amin...xdpt i nk order cupcakes lagi kt u..cian u nti..;-)

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails