Saturday, March 20, 2010

♥ ➐ MARCH ♥ 2nd Anniversary ♥

Add Image
ok sy berhutang n3 ttg anniversary sy..tiada ape yg menarik @ special..bg sy, me n Mr S happy sudah cukup!! 1stly, kami bersyukur ke Hadrat Illahi kerna memperkuat serta perkukuhkan lagi chenta kami...Alhamdulillah, genap usia perkahwinan kami 2thn pd 7 march yg lalu..
me xsempat nk beli hadiah pape for my belived hubby..bz okeh!!*alasan*but hubby sgt la xkisah coz die ckp dpt tgk muke sy hari2 pun dah lebih dr cukup*malu*
12am on 7march tuh, b4 tido sy dh letak kan kad anniversary tuk hubby..sanggup die bgn n turn on lampu..ha ha ha..sy letak bwh bantal hubby..terkejut die..pas bc kad, die wish anniversary n kiss me..so, tido...
on 7march pagi, me terbgn lewat..hubby mmg akan bgn awal coz die ade time khas tuk memerut..heheheh..after me bgn..tgk kt sebelah ade kad n present..ouh..terus senyum smpi tinge..*igt die terlupe beli kad tuk sy*
sy belek2 kad...ouh, senyum lg..n time nak bukak hadiah tuh, hubby pun msk bilik tuk mandi..die igt sy dh bukak hadiah..rupenye belum..hubby hadiahkan sy seutas rantai...Thanks Yang!!love u so much...then hubby tlg pakaikan rantai tu..*dh la lum mandi*ekekekek
then kami mandi2 n siap..dating n shopping!!sebenarnyer xtau nk ke mane..kami cume ker Ikano n IKEA...then shopping ckit for us..then i belikan die shirt..so, we plan to have a dinner la kan...time pkir nk mkn kt mane, tetiba sy teringat..eh, mlm nih Raja Lawak Akhir lar...huhuhuhu...so, trus kami blk n dinner wif Pizza Hut only..hahahaha..
we juz had our anniversary dinner @ Kenny Rogers the day after..sebenarnyer plan nk ke tmpt len..tp sy pkir nk trus shopping2 kan diri kan..hehehehe..klu g dinner tmpt len harus la trus pulang ke rumah...klu kt mall leh cuci2 mata dulu..ahaks!!:)
p/s : ari nih genap usia anak buah gegirl sy yg ke 4..Happy birthday Kakak!!!

3 comments:

Amy-Wan said...

congrats uolsss...semoga dipanjangkan jodoh uols hinga ke akhir hayat!! =))

*tolong suruh indra bg hint kat wanzul..anniversary i..i nak emas jugak..please please...kalau x bg hint..dia kang buat blur n xtau aje*

hahahahaha..

faRhaNa said...

thanks uols!!Amin..

erm..nti iols suh indra bg hint2 kat wanzul..xpun suh wanzul bc blog i ini!!..

Izzah Fahme said...

Semoga pkhwinan kalian drahmati & dberkati dunia akhirat.. amiiin!

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails