Wednesday, December 9, 2009

2 days to go!!

okeh, update pantas dan tuntas...countdown 2hari lg..yeay!!sgt xsaba mau bercuti walaupun bersama family aku!!janji Mr S aku bersama skali..ha ha ha..
sudah ade yg memesan, ouh!!harus dimasukn dlm list ni, klu x terlupe nti..InsyaAllah aku belikan kiriman korg2 tuh yer..;-)
ptg td dh bg form cuti kat bos!!yeay!!cuti aku sudah approve!!sgt suke, hati gumbira..dpt lar aku bercuti senang lenang..jgn ade yg gatal2 telepon ketika cuti nti sudah!!mau ade yg off HP sepanjg2 aku di Langkawi nti..xsaba mau tinggalkan KL..ouh, plg penting tgglkan opisku!!kepada invoice2 aku di atas meja yg lum lg aku sentuh, sila tunggu giliran anda mggu dpn..ha ha ha..sok dan jumaat aku mau update listing payment serta filling..arrgghh!!mls sungguh mau filling..ape mau bt, sudah scope tugasanku, xkan nk bg makcik cleaner lak bt filling..ha ha ha
ok, tukar mood sat..kami akan bertolak dr LCCT ke Langkawi pukul 240pm cm tuh..tiada aral melintang kul 340pm smpi lar kt Langkawi..plan mau santai2 saje Sabtu ini...Ahad adelah ari kami bershopping serta mencuci mata..ha ha ha..*sgt xsaba*
~sile amek mood~
ok, mau tdo..nite sume~

4 comments:

Dayu said...

langkawi sgt best shopping
mmg sorga.. sediakan je lah duit byk2
main air laut jugak seronok
oohhh..dah lah mmg teringin nak bercuti ke pulau ni

cikpuding said...

slamat bholiday..besh3x...

Leenz said...

nak coklat!!

faRhaNa said...

dayu : tuh lar..tau xpe, sy sudah bg senarai brg mau beli ape..hubby terkejut okeh!!ha ha ha

puding : tenkiu3x!!

leenz : nti ana beli coklat byk2 tuk kalong keh!!

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails