Tuesday, November 3, 2009

Reviewing

hye all,
sihat ka?aku sihat sajor..alhamdulillah..cume ade sikit saket perut lately nih..xtau nape..mungkin salah makan..xpe lar..maseh ditahap kawalan..cam ne kehidupan uols?ok ka?hopefully ok sajor..
ape erk nk update??xpe pe pun mau update..cume nk tempek ckit gambo2 yg aku ade since sebulan lalu..fuh, sgt mls nk uplaod..tp ku gagahkan jua tuk tatapan sume (cm lar rmi kn baca blog aku ini)..
wif mama Afzan n Zahra..@ Mahkota Hotel, Melaka
sesi pinjam meminjam..aku n Zahra
..miss a lot..;-)
aku sempat juga bt makan2 tuk kengkwn ms raya ri tuh...nih hse mate masa kt PUO.. yatie~azza~mai
my schoolmate bf!!Areen..thanks for coming babe..sory Joe, pic u ngah makan je ade..he he
ouh, ini jugak bf kat skolah dulu2..
ain~nora~yan~izham
aku suke pic ini..thanks amy for coming..
walaupun dh dtg byk kali..he he he
nih pic family aku..ouh, taken b4 my 1st brother flight to Saudi..
skema time..;-)
ok, ini masing suda kuar tanduk kt pala .ha ha ha
luv this!!parents wif cucu2...Iris~Ali~Farhan
Mus Wedding Reception @ Bangi
sume sudah nakal okeh!!!
BF ~ PUO..Azza, Mai n Awin.. abaikan mata Mai itew..mmg selalu tup mata bile amek gambo..
ok, akhirnye..last week dpt jua aku nonton Papadom ini...thanks Yang..last minute planning..jalan sajor...ok je cite nih..aku bg 4.5/5 star...dan cite ini jugak telah m'buatkn aku menitiskn air mata..neway, thanks kak leenz for joining us..
aku rs nih je kot yg nk update dulu..ade lg..but maseh xtau mane nk mule...sudah kul 12.34 am...mau tido..kang bgn lmbt lak sok.. KEJA.. KEJA.. KEJA...chaiyok2x!!!
daa...

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails