Wednesday, January 14, 2009

Shopin time~

ha ha ha...adelah harap maklum merujuk kepada topic occay!!!last saturday after blk dr stadium iols decide nk g shopin*actually aku dh plan awal nk shopin pun..ha ha ha*..so, the 1st place iols g adelah ke subang...beli perr??nih yg nk story nih, konon2 ngan semangat nk g beli TV occay!!!!smpi2 jer, byk dh abess...yg tggl TV 40inci occay!!besar giler cm nk tgk wayang, boleh?????jd, tuk tidak menghampakan diri yg dtg dr jauh nih iols ade larr beli sumthing...ha ha ha...mesti korg gelakk klu tau mende yg aku beli nih....aku pun xsmpi hati nk bgtau...uols tgk jer larr sendiri...hu hu hu....
Botol air???????hu hu hu......cam penat jer kan jauh g beli botol air....hadoiii.......
next, iols decide g midvalley....ha ha ha....abes duit iols laburr kan sale...ape lagik, makan roti lorr....so, mls nk story uols tgk je larr ape yg iols laburkan....hu hu hu...
yg plg penting, i xbeli 1 pun baju...ha ha ha...leh caya x??dlm byk2 bj tuh i xteruja pun nk beli bj....x caya????i pun xcaya gaks....tp tuh larr hakikat nyer.....Mr S pun cm xcaya gaks...abess sume setan2 i halau supaya xhasut i....tp, Mr S laks yg byk giler beli brg....xpe lar, sekali sekala die shopin....;p Layanz.....;p

3 comments:

jiha said...

byk beli kasut...nak meniaga ke ape hehehehe

Amy-Wan said...

hahaha...indra kemaruk..dh btahun x bli kasut gamaknye...

*tp siyes beb..muke korg mlm 2 after soping lg dasat pnt dr kitorg yg sakan soping dr pg* hahaha~~

f A r H a N a said...

jiha:byk larr ko nyer meniaga..laki aku kemaruk beli kasut!kate die sethn xbeli kasut..ha ha ha...

amy:tau pun ko!!penat siot...klu mlm tuh korg lmbt laki 5minit, mau aku tido atas jalan tuh noks!!!

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails