Thursday, November 13, 2008

HEPI + DUKA + SONOK + CEDEY

now wat?nak story perr?actually hati + perasaan aku bercampur gaul cm nak uli tepung tuk wat donut...hepi + duka + sonok + nak nangis....cam2 lagi lar....
1st of all, aku nk say congrats to our fren aman+afzan & zafiq+sharah coz all of u xlama lagi nak jd mumy n dady...ofcourse i'm hepi for u all, tp ade sedikit kecewa larr coz aku kawen dulu, korg yg akan dpt baby dulu...tp tuh sume rezeki....mule2 dgr berita nih aku agak down ckit...kecewa kah aku???sedih kah aku???tp klu aku sedih pun ape yg aku dpt...baek aku usaha cam no nak dpt baby cepat....tp seriously aku down giler time dorg bgtau yg dorg dh peknen....uwaaa.....menitik gaks larr air mataku ini....tp bile aku pkir blk, baek aku hepi tuk dorg...lagi pun dorg dh agaks berumo dr aku...ops!!!korg, jgn marah erk...anyway, aku mmg hepi giless coz korg akan jd mumy dady in future...so, akan bertambah lagi lar aku punye anak buah...auww....korg, anak2 korg nti kena pggl aku n B, mama n papa tau....ahaks.....lebiu korg....korg doakan aku pun akan dpt brite gumbira tuh tau....InsyaAllah...
2ndly, nak congrats gaks kat kawan aku wanzul + amiey coz akhirnyerr ktorg dpt gaks dgr berita gumbira dr korg....congrats for ur future engagement....tp ktorg tau cam ner prasaan korg yg tgh gundah gulana....yg sorg pkir duit, yg sorg pkir keja...ape pun amiey, i want tell u sumthing....wanzul jgn marah aku erk...wanzul ngah gundah gulana coz if korg wat majlis kawen on June, besfren die xde.....tuh yg die agak cedy tuh...ahaks....dun wory wanzul, aku akan pastikan amin blk on ur big day....
last but not least, aku dh rasa ok ckit ri nih...janji aku + B hepi sentiasa walaupun xde brite gumbira dr ktorg....yg penting org disekeliling ktorg hepi sentiasa.....=)..kan Yang......nih jerr kot wat mase nih...
ape pun, congrats korg sume....alwez be hepi xspecially for preggy mumy.....chiow....

4 comments:

amelia_wanzul said...

yang..i tau rezki sentiasa ade...u jgn sedey2 ye..mn tau esok lusa ade rezki u all bdua..i doakn tuk u all ok...=))

psl bln 6...x sure pn lg...aku tau psl amin xde 2...aku ikut aje la...fmly wanzul pn yg tentukn sume...xde diskus ape pn ngan fmly aku lg...so bia la...x mengharap ape2 pn..duit tarak..

f A r H a N a said...

i tau rezeki akan sentiasa ade tuk sume maklhluk dlm dunia nih...i tetap bersyukur..atleast i ade hubby yg plg penyayang....mane tau lepas nih turn i kerr...doakan i keh bebeh...

its ok....kt tgk jerr keadaan...lagi cepat lagi bgs...*wink*

amelia_wanzul said...

hehehe..xpe..u trus je usaha n tawakal...insyaAllah ade rezki tuk u nnt..hehehe...i doakn u all cpt2 dpt baby lak ye.. =)

f A r H a N a said...

insyaAllah...ktorg akan berusaha....chaiyok2x....

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails