Tuesday, November 25, 2008

ko dh tunang!!!!!*aku suke*

ha ha ha....aku suke statement aku kat atas tuh...nak tau nape?coz my best fren dh tunang...biarlar aku simpan segala crite die...ahaks...but i'm hepi for u dear....semoga ngan pertunangan ni, ko n mdno akan sentiasa bersama....even aku dgr tempoh bertunang dlm mase sethn hingga 2thn....janji korg bahagia*aku suke*...
for Baiti, hopefully ko take this seriously..coz dr skarg ko dh kena ready buat preparation for ur big day...jgn nk g bantai shopin' xhengat dunia lakk lagi pasni....=)
for mdno laks, aku tumpang bersedih ngan berita pemberhentian keja ko*skemanye ayat aku*..mungkin ade hikmah disebalik ape yg terjadi...InsyaAllah ade larr rezeki korg ber2....
so, hope korg njoy tgk mmbr aku nyerr picas sekeping 2 nih...
Baiti ~ Congrats dear
Kemain byk lagikk hantaran korg...xpe, janji aku dpt mkn kek ngan coklat..
Baiti + Mdno
wif her family
*harus* baiti n me
Njoy.....last but not least, aku dpt tapau lauk kat umah baiti...ha ha ha...lepas mkn malam ktorg...ahaks....

2 comments:

Baitiey said...

hehe.. thanks ana.. aku ke tu.. hehe.. tetibe je aku jadi malu ngan kenyataan ko di atas tu.. keke.. ape pn, ko doakn la kami bahagia, di permudahkan dn d percepatkan jodoh kami...

1 lg, kalo ade job untuk tunang aku, bg tau la ek.. aku pn berduka cita ngan keadaan dia skrng ni.. tp mungkin takda rezki dia kt situ kn.. rezki ada di tempat lain..
anyway, thanks again my lovely ana.. daaaaa...

f A r H a N a said...

ahaks....ofcourse alrr aku doakan yg terbaik tuk kawan2 aku...taking care tau....

ops!!!tunang????ooo....br leh nk berlagak ckit...atlast dh ade ikatan, walaupun hanya ikatan pertunangan....

gd luck n all the best for both of u...luv~

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails