Thursday, July 21, 2016

Syawal 1437H

Assalamualaikum,

Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf Zahir Batin.

dah nak abes raya kot br buat entry psl raya, takpe la janji ado.
buat kenang-kenangan.
korang raya mana tahun ni?
Kami raya KL dulu, tgahri raya balik N9 kampung arwah mak mertua.
Pagi raya ke 2 baru blk Perak.

Lain sangat raya tahun ni, tak tau kenapa.
Mungkin mak mertua dah takde.
Macam tak percaya jugak sebb takde beli langsung Baju raya utk tahun ni.
Kami recycle je baju mase wedding adik bulan 4 hari tu.
Aku beli tudung raya je.

meh layan pic kami sekeluarga.

1st Syawal #teamrayakl

2nd Syawal #teamrayaperak

3rd Syawal # teamrayaperak

4th Syawal #teamrayaikea eh!

Sebelum berundur, jari dihulur mohon maaf kira ada terkasar bahasa secara lisan atau tak.
Semoga kalian jugak gembira di hari mulia ni.
Jemput la datang rumah ye.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails