Wednesday, November 19, 2014

WW : Babymoon at Melaka

Hye,

Nama pun Wordless Wednesday kan. so layan je la pic 2 minggu lepas, kami anak beranak g cuti kat Melaka. just rest kan badan kt hotel je. ada cerita tak best, tapi malas la nk pikir kang spoil lak mood makyong kang.. hihi.. beli voucher hotel dekat Groupon je. murah la tapi dh campur surcharge lebih kurang je byr mahal. erk!! tp memandang kan mummy daddy xde cuti belasah je la. ^_^

Bayou Lagoon Park Resort, Melaka

Yeay, dah sampai!!

My little family ^_^

eh, dh nak 3kaki kot anak mummy, kejap benor besar dah..hihi

ade budak tu dh tak sabo nak berendam

happy Awisy =)

Dah kesejukan tapi tak nak naik lagi -___-

2nd day, berendam lagi

Dinner @ Umbai

Suka sgt dgn slide ni, adalah la lebih 20 kali kot dia ulang naik
Takde la babymoon sangat, objektif utama adalah nak bg Awisy berendam je plus leh main air smpi kecut. hihihi. pasni mummy nak berpantang so lmbt lagi kot nk cuti2 cam ni, kena tggu adik baby besar dl baru leh holiday lagi.

ok, nti smbung cerita lain plak.

Love,
Mummy QD

2 comments:

@kutopsecret (Dahlia) said...

Hai gi melaka ker?? aku poN gi melaka juga honeymoon lepas..nnt nak buat entry honeymoon.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails