Tuesday, February 5, 2013

Jalan-jalan Awal Tahun

As salam,

ni entry super basi ni..tp nak share jugak..

Awal tahun 2013 ari tu, kami sekeluarga & keluarga in law ke A Famosa Melaka. saja release tension ke luar kota. 2hari 1 mlm jer..last minit plan pun, booking pun kat Cuti.My . mari la layan pic2 yg xseberapa ni.. ^_^

January 2013 Trip
OTW ke Melaka

Here We Go..Dah sampai!

Lobby Apartment

Tada~Gigi pertama sudah muncul!

Our Happy Family

1st time duk atas rumput...
Mummy, geli laaa!!!
My Super Hero!
Love both of u!

Last but not least, atas cruise..

nak story panjang-panjang nanti xde sape nk baca..hihihi..layan gamba je la erk..pasni nk update february punye trip la..^_^


1 comment:

mama ila said...

seronok nyer jenjalan...salam kenal..ila follow sini =)

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails