Friday, March 4, 2011

♥ 3rd Anniversary ♥

Hye All,

Lamanya xupdate blog..dh 2bulan gitu..*bz*since March pun dh muncul rs berdebar2 pulak..tiap2 thn gitu..mari la sama2 kite ngimbau zaman silam..haha

7 March 1999
*malu*tarikh couple sy dgn hubby. kenal almost 2thn then br la berchintan chintun..halangan?harus la ada kan..parents la yg halang..almaklum la gatal benor nk berchinta..masa tu br form 3 n bakal menduduki PMR..mmg la gatal kan..hahaha..

tahun demi tahun..dr sekolah ke pengajian tinggi*chewah ayat*..smpi la dah kerja..saya maseh bersama si dia*ehem2*.. 

7 March 2008
genap usia percintaan kami 9thn..=)dan tarikh ini jugak la sy sah bergelar isteri Mohd Indra Shahril..alhamdulillah..

7 March 2011
sudah 3thn kami bersama sbg suami & isteri..12tahun usia percintaan..syukur2..kerna di kurniakan suami yg baek, penyayang serta memahami bt sy..Alhamdulillah...

 sebelum bergelar 'Puan'

1st Honeymoon~Cameron Highlands

To my beloved Hubby,
Yang, Happy 3rd Anniversary. 
Terima kasih atas segalanya kerna menyayangi syg, memahami syg serta tabah & sabar melayan kerenah syg..thanks juga sebb jaga syg serta bersusah payah menjaga syg ms syg masuk hospital last year*nak nanges*semoga perkahwinan kt ini akan kekal hingga ke akhir hayat, InsyaAllah..i love u so much!
 ♥ syg yg comel~

♥ latest pic~Bukit Tinggi

4 comments:

E K A said...

happy anniversary dear...semoga jodoh berkekalan sampai akhir hayat

nurayunni said...

tahniah...semoga makin bhgia....

faRhaNa said...

eka : thanks dear..insyaAllah..tuk awak jugak~

faRhaNa said...

nurayunni : terima kasih..mudah2an..insyaAllah..:-)

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails