Thursday, May 27, 2010

Shrek Forever After 3D

salam/hye,
ok, maaf erk sebb lama giler xupdate blog...tetiba update cite shrek jer..hahahaha..igt nk pecah rekod xmo update pape kt blog selama 2-3bulan la konon..hahaha...bleh jer klu nk bt, tp syg sebenarnyer kt blog nih...walaupun xde rmi peminat nyer..tp ape yg sy tulih nih adalah tuk sy bc kelak..suke hati la kan nk tulih ke x..hahahaha..abaikan...
mlm td sy ngan hubby g menonton Shrek 3D..ok, i bg 4* kot...coz rs Avatar 3D lagi best..tp sy tetap chenta shrek..kelakar...sonok tgk...n i lov it!!leh release tension..n suke sebb happy ending...pengajaran nyer, hargailah apa yg ade di depan mata kt..sesungguhnyer kt bukan la dlm dunia kartun yg bleh diulang2 masa @ leh sign magikal contract wat ever...
sy nanges okeh...akhirnya Shrek dpt cinta sejati dan kembali ke pangkuan Fiona n anak2 die yg cute...so, sape lum g tgk sile2 la...rs cm nk tgk lagi...tp sy nih jenih xsuke tgk cite 2 3 kali..coz sy dh tau ape ending die n sy akan bosan..bukan movi or cite jer, klu bc novel pun cm tuh...bc sekali jer...
ouh, sy cuti sekarang..yahoo!!!dr rabu smpi la senin depan...*wah2x!!!byk sgt ke cuti ko mek??*sy mahu releasekan tensi dlm diri ini...sok, sy dan hubby akan berangkat ke Terengganu bersama Pn Amy n suami...attend ke kenduri kwn hubby kami...doakan kami selamat pergi dan selamat sampai, lagi2 la membawa ibu ngadung...he he he...Amin....
ok, pe lg nk update??byk sebenarnya....tp lum lg mau pkir nk mulakan mane 1..nti kt smbg lagi...tuh kalong leenz, puding:ana dh update blog........:)
p/s : sy maseb ber2...lum ada rezeki yg 1 itu..doakan yg terbaek bt kami suami isteri yer..Amin..

3 comments:

monstorious wife said...

teruskan berusaha.. insyaAllah ade la rezeki tu...

Leenz Yusoff said...

aminnnn gak....

P/s : ampeh.. siap announce dah update eyh :p

faRhaNa said...

ilot : Amin...doakn iols yer...uols taking care!!

kalong : amin....hahaha..ye la, hari2 tanye bile nk update blog kan..hu hu hu

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails