Tuesday, January 12, 2010

Happy New Year~2010!!!

Selamat Tahun Baru sume..rsnye lum terlmbt lg nk wishkan*padahal dh separuh bulan 1 nih*hahaha..xkira, nk wish jugak!!*ok, bz sgt ke smpi lmbt update blog??*nope lar..cume xde time nk curi2 tuk update blog..itu sj..*mls dlm erti kate len*
mesti korg sume celebrate new year kt luarkan..layan bunga2 api bagai..sy?kt rumah jer smbl tgk tb n layan bunyik2 bunga api jer..xde nk kuar tgk pun..ikut hati mau jugak nk ke Dataran Merdeka tuh, tp sebb kan rmi org, hishh mlsnyer nk bersesak2..simpan je lar niat tuh..
now story about azam lak..ape azam thn br korg??sy??erm..nk laksanakan azam2 thn lepas yg lum lg terlaksana, sape suruh gatal2 kan berazam byk2..huhu..xde la, alhamdulillah azam thn lepas kebykannye*wow byknye azam* terlaksana..
byk sebenar rancangan thn baru ini..jeng3x..sile2 lar sediakn ongkosnye wahai suamiku tercinta..sumenye berjalan ke luar KL..tp maseh lg disemenanjung.
aktiviti thn br sy adalah ke Parit Buntar, Perak & Alor Star, Kedah..fuh, jauh gak erk parit buntar tuh..Kenduri Kawen la..ape lagi..bak kt SIL, sy adalh ratu kenduri kawen..ha3x..sebb klu leh sume wedding kengkwn sy nk attend..pix2 akan sy selitkan next n3 yerr
2010 Plan
January
  • 2nd - Kak Faie Wedds, Alor Star Jalan2
  • 3rd - Alor Star Jalan2
  • 16th - Tangkak (Mr S & aman wedds job)
  • 23th - Sally Wedds (ex SMKK)
February
  • 6th - Sarah Wedds(ex classmate PUO)
  • 12th & 13th - Amy Wedds(teman tp mesra..auww)
  • 13th & 14th - Azza Wedds(exhsemate PUO)
  • 20th - SMK Kepong SPM 2001 Reunion..okeh, klu ade sesape bc blog ini yg sama batch ngan sy sile tggl kan email..nti sy akan contact..
March
  • 7th - Our 2nd Anniversary *malu*
  • 14th - Azwin Wedds(ex classmate PUO)
April
  • 3th & 4th - DAT 6A Reunion @ Melaka
  • 17th - Baiti Nikah (ex Twintech)
May
  • 1th - Baiti Wedds(ex Twintech)
  • 28th-30th - Najmi Wedds(Terengganu Kite)Pn Amelia, sile sediakan wang yg byk2!!
June
  • 8th - Mr S Birthday
  • 11th - Najmi Wedds (KL side)
tuh je yg ade dlm diari nih tuk separuh thn 2010..fuhh!!insyaAllah akan sy attend sume aktiviti yg tlh sy rancangkan..semoga sume berjalan lancar..Doakan juga sy bahagia serta mendapat zuriat..usaha tangga kejayaan!!chaiyok2x!!Amin...;-)
2009 sy tinggalkn dgn penuh kenangan yg xdpt dilupekan..ade suke duke..hopefully thn br 2010 ini akan memberikan sinar bahagia dan kegembiraan pd sy serta korg sume..Amin..

3 comments:

AmyMizzunderstood said...

wehhhh asal schedule ko lagi byk dari MG wakakakaka....tak paham dowh..ko wedding planner eh?kelassss menjahit!nasib ko highlite nama aku untuk 2 hari..bagus2..bravoo!anyway thn baru dah masuk 15 hari pun!

faRhaNa said...

harus lar..kan aku kaborkan aku ratu kenduri..harus lar attend kan..ha ha ha..tuh pun ade byk lg aku xmskkn..penuh semak diari aku babe..

harus lar 2hari...ko kena la banje aku pas ko kawen nih..;-)

xpedulik..aku nk new year sebulan..ha ha ha

Amy-Wan said...

dasatnye schedule! penuh! hahaha...i xde penuh mcm ni..tiap2 mgu pn jimba2 aje,,,tp harus kumpul duit byk2 tuk ke ganu! weehuu~~~ i x dulik! nk g pulau jugak pastu!!

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails