Tuesday, November 17, 2009

ouh...kenapa??

hye all,
sihat sume??aku??xsihat...ha ha ha..tp xde lar terlantar je kan..ok, aku bukan saket pe pun..cume saket org pompuan..dan di sebabkan saket itew, aku sgt sedih ari ni...
ok, 2mggu lepas aku dah jumpe doktor tuk bt checkup..bukan checkup ngandung, tp tuk tgk rahim aku ok ke x...so, pas checkup tuh, alhamdulillah..doktor kate rahim aku cantek!! wow...Alhamdulillah...syukur...cume skrg xtau tiub aku good condition ke x..jd pas nih aku akan bt HSG pulak..ouh, doakan yg terbaek tuk aku...
sudah pergi lar jauh wahai sedih..aku mahu happy..jadi mau cite cuti2 mesia...idea asal mahu pergi bersama2 Pn Amy dan suami, tp kerna mslh dalaman xdpt kami mahu realisasikan cuti2 mesia kami..xpe Amy, kt tggu cuti2 mesia kt ke Terengganu next yr..hopefully time tuh duit tgh melimpah ruah..Aminn..he he he..
eh lum abes lg cite psl cuti2 mesia nih..aku tetap akan bercuti bersama2 family aku ke Langkawi..nih angkara Abang aku yg tetiba beria2 nk g..adoihai, igt leh selamat duit poket kami..kena jugak pegi tuk meriahkan suasana *konon* hahahaha...lagipun lama sudah kami xbergumbira bersama2 keluarga...*mane mau cari duit nih..aku mau shopin byk nih*
ok, nk selit gambo wedding Dahlia ahad lepas..neway congrats dear!!
pix credit to wiwit*from FB*
ok, c ya..nk tgk Awan Dania ulangan smlm..smlm tido awal sebb penat giler..keja melambak kt opis...adoi hai...ouh, xlupe Pn Jiha kerna dpt berita serta anugerah gumbira itew *kt jeles ok* ha ha ha..dun wory..baby duk diam2 dlm tuh erk, nti leh jumpe mama ana yg cute nih...;-)

4 comments:

monstorious wife said...

check up kat mana uollss?? mahal tak?? akak pon feeling2 nak pegi check jugak.

faRhaNa said...

iols check up kan gombak uols..jauh lar kaedahnyer dr umah uols kan...doktor pun okeh!!uols kan dh penah pregnant, iols jer lum penah rs indahnya...

monstorious wife said...

takpe. Sama2 kita berusaha!! hehe

AmyMizzunderstood said...

rahim ko cantekk nok?alhamdulillah..syukur2..cuma belum ada rezeki..its ok...cousin aku 4 thn kawin dah..belum lagi..tapi dua2 sihat..dun worry harinya pasti tiba!

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails