Wednesday, June 3, 2009

25 akan tiba...29 hari lagi...

hi..
ape yg 29hari lagi tuh??oh, my 25th Birthday..dah 25??ish2x...besau dah anak pompuan tunggal Hj Bahrin & Hjh Sharipah nih..kawen pun dah..anak jer lum ade lagikk!!xpe, tuh sume rezeki..InsyaAllah, ade la rezeki tuk aku n Mr S.InsyaAllah..
setelah 24hari 11bulan & 1hari ini, ape yg telah ku capai dlm hidupku sendiri??ape erk???aku lupe jap!!eh2..sengal ari ni..ngantuk pun lum hilang lagik..(ari2 aku ngantuk pun)..
aku telah berada di Bumi Allah ini lama sudah!!tp aku alpa..Ya Allah, Ya Tuhanku, sesungguhnya aku leka dgn kenikmatan yg tlh Engkau berikan..aku bermohon padaMu, berikan lah bimbingan supaya aku sentiasa mengingatiMu..
Aku lupa. Aku leka.. Aku alpa... Tolonglah HambaMu yg lemah ini..
Sesungguhnya aku sgt bersyukur,kerna dlahirkan di Dunia ini oleh Abah & Mak yg sgt baik dan sungguh sporting..aku sgt bahagia bersama mereka...mereka yg mengajar aku erti bahagia serta kasih sayang..
Abah, Mak..aku sayang kalian...
ketika usia aku 23thn 8bulan & 5hari, aku tlh bergelar isteri kpd suami terchenta, Mr S..Alhamdulillah, kehidupan kami sgt bahagia(walaupun aku sgt suke gado..ekekeke).aku sgt bersyukur kerna Mr S sgt memahami serta sabar layan kerenah aku yg cam ntahapaapa ni..n terima kaseh jugak sebb slalu teman syg shopin(tensi je Mr S dgr ayat ni nti)..ekekekeke...;p
Abang, Sayang syg sgt sama kamu..lebiu so much... Semoga kite bahagia & kekal hingga Akhir Hayat..InsyaAllah...
skrg, tggl beberapa waktu saje lg tuk aku bertukau angka usia..aku sendiri berazam supaya aku xleka, tabah serta sabar mengharungi dugaan & cabaran kehidupan ini...
notakaki : aku mau bercuti sama Mr S, sempena birthday die Isnin 8June ini...tp xtau mau kemane....adoii...

3 comments:

[ Hanie ] said...

halalala mudanya lagi :D Menghitung hari yer. Slamat hari lahir in advanced!

Mrs. Amie said...

Oh! kalau mcm tue, happy mid quarter life bday la.. jgn ada mid quarter life crisis, sudah ok!

f A r H a N a said...

hanie : muda ke u?xde lar..rs cam dh tua..ekekekekekek....neway, thanks..

Mrs. Amie : ops!!!i xmo yg itew!!ha ha ha..thanks..

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails