Friday, February 6, 2009

Karok Time on CNY

Pagi selasa 27hb ri tuh akak dpt msg dr Ain ok!! "no, jom karok" *lebih kurang lar bunyik die* akak mls2 pun reply gak lar, "OK!!" pehtu zzZZzzzzzzz..smbg tido blk...mlm tuh akak n Mr S tido umah mak kat Kepong pas penat makan n melantak mlm tuh..hoho*tambah KG lagi larrr badan akak* Hati akak gumbira ok!!!sebab nk poye2 ngan rakan2 akak....Mr S xperlu larr 4lo kan...ha ha ha...
nk jadikan cite, yan pickup akak kat umah mak around kul 2...so, dorg decide nk karok kat Brem Mall jer...dekat jer lar...xyah larr bersusah payah nk g Sogo tuh...parking pun mahal...sj weols pun pose2 nk tarik sore ala2 kak ziana lagi ok!!
smpi jer Brem Mall, Karok tuh tutup kejap coz ade internal problem...we juz make a booking @ 3pm...jd weols nih g larr jln2 dulu...jln nyer jln tetiba terbau popcorn lar...yan larr ngidam nk popcorn...so, dh dpt popcorn weols lepak kat foodcourt smbl bincang pasal trip PD on weken tuh....
weols pun g larr kat Karok tuh on 3pm...smbl2 ngah tggu ain ngan fad byr booking, akak ngan yan g larr duduk kat sofa tepi tuh, pose2 diva gitu...then, pas dh dpt bilik, ain ngan fad dh jln dulu...akak ngan yan tgh borak2 pasal mmbr akak 1 class ngan yan nih...alih2 borak smbil jln, akak ngan yan nih xpasan lar ade tangga ok!!!gedebuk!!!!!adoiiii....akak ngan yan dh jatuh ok!!!xdpt nk diselamatkan...smpi skarang akak jln terhencut2 ok!!!sakit yg rabbi....*xnk bwk hubby lagi...derhaka akak giteww!!!*
tp akak kuatkan semangat ok nk nyanyi ala2 diva gitew!!!ha ha ha....so, uols layan jer larr pic2 ni...akak mls nk upload byk2....ahaks...
*next : trip PD

3 comments:

LuvLy LoLita said...

no haruslah kita karok lagi kan...
tapi ingat dek non..jalan pandang bawah ek...

monstorious wife said...

kawan uolls yang lelaki tu mcm sesuatuh.. Adakah beliau adek2??

f A r H a N a said...

ain : ha ha ha...harus larr ade kenangan di setiap tmpt yg no pegi..wakakakaka

ilot : sis, sesuatuh??cm ner tuh...auw!!

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails