Tuesday, January 6, 2009

Entry Pertama Tuk Tahun Baru 2009

hye there...1stly, ofcourse larr nk ucapkan kat korg sume Selamat Menyambut Awal Muharam 1430H pd umat2 Islam....then, Selamat Tahun Baru 2009 pd sume....agak lmbt larr kan nk wat entry 1st uk thn baru nih*amy aku lg lmbt dr ko..ha ha ha*....ade lagi cite2 thn lepas aku lum cite kat korg sume...he he he...xpe, slow2 aku update keh*benor2nyerr tenet kat opis nih cm haram xleh nk login*
sambut thn baru kan mane???nan ado!!!aku tido kat umah dr kul 10pm smpi larr kul 8pg sok nyer...hahahaha*aku sedang alami sakit perut yg amat sgt[girl thing]*hadoii....sebenarnyerr nk g celebrate new year kat ampang larr ngan wanzul + amiey konon2nyer, last2 nan ado...sory guys...aku mmg xlarat....cian Yang aku kena mkn burger jer mlm tuh coz aku xlarat nk masak...sory Yang....
g mane thn baru???ha ha ha, pas mandi2 ktorg pun g umah ayahbonda aku kat kepong....smpi2 jer umah kepong, k ina ade...ape lagi, borak2 smpi lebam...tau2 dh petg..hu hu hu....then pas maghrib pun aku blk umah dgn semangat yg kuat sbb soknyer aku keja...wakakakakakaka.....
tuh larr serba ckit xtvty aku pada Tahun Baru 2009...syok kan...*hampettt*tp xpe larr...dr aku nyusah2kan diri semak2 ngan org rmi tuh baek aku tido....*ala, jeles larr tuh xdpt nk celebrate new year*tp aku xkisah noksss....janji aku bahagia...he he he.....
*next: family gath sambil makan2 smpi lebam*

1 comment:

areen said...

OOOOOOOOO..PI MAKAN dulu no.. hehe

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails