Monday, January 12, 2009

bersuke-ria di hari sabtu!!!!

on 3rd january, pg tuh iols g klinik haiwan..ape lagik cucuk vaksin tuk anakanda2 terchenta iols lar...pagi xpagi sgt lar...kul 12 br kuar umah...wakakakaka....otw br dr klinik, aman call Mr S, "korg kat ner?jom lunch kat melawati"so, Mr S pun ckp "OK"...ape lagikk, ngan kucen2 larr iols pikul g melawati. naseb ujan time tuh, so iols biarkan kucen dlm keta jer...sonok dorg tido ujan2 tuh..pas lunch, iols pulang ke rumah tuk anta kucen2 sbb iols nk g berfoye2 ngan wanzul & amiey...he he he.....
jom ampang point!!!!!so, iols pun g larr ampangpoint coz dorg dh tunggu iols kat sane..smpi2 jerr, iols g pusing2 kat groundfloor tuh dulu coz ade 'pameran pengantin'..dlm duk kunyuk2 ngah belek2 pamplet tuh terpandang larr wajah yg cm aku kenal!!cett, Ilyas rupenyerr*ex-PUO*, almaklum lar die nk kawen on June nih..aku pun ckp lar kat"harus lar ko g cni, cari2 pe yg patut" dan ngan poyo nyerr die membalas "eh, xde lar..sj lalu2..aku nk g mkn sebenarnyerr..."..bleh ker die jawab cam tuh???mmg poyo lar senang cakap!!!*babe, klu ko baca entry aku nih, mesti ko gelak!!!aku xkira, nk kutuk ko gaks*
dh abes pusing2 cucimata, iols pun nek larr ats mencari sahabat bersukeria iols...mule2 tuh nk men bowling, adehh mahalnyer..almaklum larr dh dekat sthn xmen, hu hu hu....so, iols pun decide kt karok jer lar...senang n murah...ha ha ha...*harus ok!!*
b4 karok tuh wanzul n Mr S layan pool dulu....aku pun xpaham cara permainan die..bleh??..ha ha ha..after maghrib br iols sume layan karok 2jam, RM30...tp tmpt cam harammmmm...adehhh...patut larr murah walaupun ade sofa ok!!!!xpe lar, memandangkan iols sume ngah sengkek tahap gaban, terima je lar ngan redha!! padahal sore xde lar sedap mane pun!!!he he he
pas layan karok, harus larr kt makan ok!!so, iols pun lepak kat keramat makan nasi smpi kenyang....ha ha ha... so, ade larr pic2 ckit tuk dilayan...
*next : Kunang2...dinner time....;p*

2 comments:

Amy-Wan said...

buruknye gamba karok ittew

f A r H a N a said...

ha ha ha....itu lar pasal....adehhh...layan jer lar...;p

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails