Wednesday, December 24, 2008

congrats & gd luck dear~

aloha...just drop here to say congrats n gd luck kat kwn2 aku yg nk bertunang sok 25dec08....to amiey, fisha n dahlia, semoga korg dpt menempuh alam pertunangan ini ngan penuh sabar keh....almaklum larr, byk dugaan yg bakal korg akan hadapi dlm alam pertunangan korg walau bape lama pun usia pertunangan korg....
to amiey : jgn gado2 lagik tau...bykkan bersabau...dlm alam baru yg bakal ko tempuh nih, byk gaks *setan* yg akan menghasut2....so, watch out!!!!
to fisha darling : congrats dear...sorg sgt xdpt dtg tgk fisha tunang...but ana promise akan dtg time sha nikah n sanding even time tuh anibesary ana n ana ade lagi 2 kenduri nak attend...but for u darling...i'll try mybest!!!!!
to dahlia : congrats dear....ko lmbt ckit jer..klu x leh saing akak ko...but, semoga berbahagia...
*next : nti aku upload pic2 dr majlis amiey coz my hubby yg amek gambo, yg len aku xdpt hadir..klu korg rajin leh larr bg kat aku..he he he....*

2 comments:

Amy-Wan said...

sila upload sebyk mn gamba pn..hahaha...aku mau!

f A r H a N a said...

hu hu hu....gambo kan kt camera ko..wakakakakka...

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails