Tuesday, October 21, 2008

amin...good luck n good bye

uwaa....agak letih ari nih...coz tido lmbt....smlm pas blk jerr keja, kelam kabut g cr sumthing tuk bg amin...at last, dpt gak beli kan die stokin, cap n glove...tuh jerr mampu aku cari amin...klu ko xmuat, ko gantung jerr..untung2 santa clause ade bg present tuk aku,..ha ha ha...then, blk jerr beli brg trus siap2, mandi g open hse laks...ikut sape lagik...my hubby larr...penat nyer....makan n makan......setel kul 11 lebih, trus runner g shah alam, pick up amiey n wan....carpool larr....senang...
then, direct g klia..buat perr?anto dak manja aka amin....die nak futher study kat uk...smpi around kul 12 lebih...pot pet pot pet...kul 2 die nak masuk dah...amik2 pic...salam2....then die pun turun....
Amin, sape nak duet ngan aku klu g karok pas nih?isk isk...cedey gaks smlm :'-)...ye lar, dah rapat blk, kena berpisah...minum sesama, makan sesama, jenjalan sesama..xpe amin, ko blajar rerajin...ktorg kat sini, doakan ko berjaya, InsyaAllah......
ko g sane jgn nk mengatal jerr...*wink*
Amin, Good Luck n Good Bye...Taking Care...

4 comments:

amelia_wanzul said...

mehla jenguk ke blog aku..hahaha...ade gak tribute tuk amin ni..hiks...

f A r H a N a said...

tuh larr...aku dh tgk...sedey2x...

amelia_wanzul said...

hahaha..lp lak nk bg amin link blog...sj nk bg die bsedey2 n bduka lara dok jauh dr kwn2..hiksss

f A r H a N a said...

itu larr pasal...xpe, kt letak jerr kat fs..pepandai larr die bc..muahahahaha

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails