Thursday, July 17, 2008

july coming again~020708

aloha...
july coming again...wat happen in july...hu hu hu....
my bezday lorr...
epy bezday to me...=)hu hu hu....
now, i'm 24th..uik...still muda maa...=)....cute ofcourse larr...manja n epy, kekadang jerr moody...he he he
on july 2nd, wednesday genap larr usiaku 24 thn...byk perubahan yg aku alami utk thn nih....now, dah jd wife pd Shahril(my lovely hubby)...dah x duk ngan mak, hu hu hu(kena masak tuk hubby laks)...kena bgn awal siapkan b.fast hubby...cam2 larr sume tuk hubby....he he he...
on dat day gaks, konon2 hubby aku ngan mek darlis tuh nak surprise kan aku larr..last2 celebrate kat umah aku gaks....sory yang, saje nak test......
ape pun, walaupun celebrate ngan org2 terdekat jerr tetap epy...
pic?ops, lupe nak donload larr....nti2 larr...he he he....
anyway, thanks to all my fren sume yg sms dr kul 12 am...huh, ganggu jerr nak tido..he he he...xde larr...thanks sgt..muaaahhhhhx......
jumpe lagi...adioss...=)

1 comment:

Mrs. Amie said...

do drop by at mine!

Adik Baby ^_^

Adik Baby ^_^
Ya Allah,
peliharalah anakku selama ia berada di dalam kandunganku dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penawar melainkan penawar-Mu, penawar yang tidak meninggalkan penyakit.

Ya Allah,
Engkau perelokkanlah kejadiannya yang sempurna dan tetapkanlah hatinya agar beriman kepada-Mu dan kepada Rasul-Mu.

Ya Allah,
zahirkanlah dia ke dunia dengan mudah dan selamat .

Ya Allah,
anugerahkanlah dia kesihatan yang sempurna , berakal dan bijaksana , alim dan beramal .

Ya Allah,
panjangkanlah umurnya dalam ketaatan , sihatkanlah tubuh badannya ,dan indahkanlah akhlaknya , fasihkanlah lidahnya , perelokkanlah suaranya untuk membaca al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhamad s.a.w. dan segala puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam.

Amin.

Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails